Follow by Email

Gasztro

Sohasem voltam válogatós, már kicsi koromban sem. Anyuék a mai napig nevetve mesélik, hogy én voltam az egyetlen a falusi óvodában, aki a paradicsomos káposztától kezdve a sárgarépáig mindent megettem. Szerintem valahol itt kezdődhetett az élethosszig tartó szerelem a gasztronómia és köztem. Mivel családom fele finn származású, már kiskoromban volt szerencsém eljutni külföldre, és megkóstolni olyan ételeket, ízeket, hozzávalókat, amikről Magyarországon akkor hallani sem lehetett. A GASZTRO felcím alatt olyan recepteket, tippeket fogok megosztani, amit én már kóstoltam, egyszerűen elkészíthető otthon is, és valami emlékem kötődik hozzá.

FINNORSZÁG


LENGYELORSZÁG


ERDÉLY


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Author

Jakab Julcsi vagyok, eme blog írója. Nagyon szeretem a burgundi-bordó színt, a népzenét, néptáncot, a II. világháború történetét. Ha le akarsz venni a lábamról a mogyorós fehércsokival, és a bazsarózsával nyert ügyed van.